Livrarea produselor se va face printr-o firma de curierat, iar taxa de transport este de 19.9 lei, iar in cazul in care comanda dvs depaseste valoarea de 100 lei veti beneficia de transport GRATUIT, pentru ORICE produs*, ORIUNDE în România.

* Produsele aflate in promotie/oferta/pret redus, nu beneficiaza de transport gratuit.

Livrarea produselor se va efectua în 24 – 48h de la confirmarea comenzii prin curier rapid.

Există situaţii speciale (sărbători, evenimente de shopping, greve, condiţii meteo nefavorabile, inventar de început de an etc) în care timpul de livrare declarat poate fi depăṣit. În aceste situaţii vei fi anunţat în prealabil despre această situaţie ṣi despre noul termen de livrare.

Pentru informaţii despre livrarea unui colet prin curier rapid te rugăm să verifici dacă ai primit de la noi prin e-mail / SMS, numărul de AWB ṣi data acestuia. Dacă acestea au fost trimise înseamnă că livrarea a plecat de la noi.

În cazul stornării comenzilor sau Returului în 14 zile, costul de transport iniţial nu se returnează.

Plata la livrare se poate face numai în numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factură ṣi/sau bon fiscal).

Curierii cu care colaborăm NU îţi pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documentele aferente comenzii (facturi, chitanţe, bonuri fiscale sau AWB).

La recepţionarea comenzilor achitate (Ordin de plată, card online, etc) este obligatoriu ca titularul comenzii să prezinte o formă de identificare:

– Pentru persoane fizice este necesară prezentarea actului de identitate;

– Pentru persoane juridice este necesară prezentarea actului de identitate ṣi împuternicire sau ṣtampilă din partea firmei.

În cazul în care nu vei putea fi contactat la data ṣi ora stabilite iniţial pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de 5 zile, interval în care vom încerca să te contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu vei putea fi contactat, comanda va fi anulată.

Te rugăm să verifici ambalajul produselor primite prin curier rapid în momentul primirii, formulând eventualele reclamaţii în prezenţa curierului ṣi înainte de a semna de primirea bunurilor.

Ne rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamaţiile cantitative ṣi calitative care nu ţin de condiţiile de garanţie ṣi care sunt efectuate ulterior primirii produselor ṣi plecării curierilor.

În cazul în care ai nevoie de mai multe informaţii Contactează-ne: 0766.380.880

Echipa noastră de operatori îţi stă la dispoziţie între orele 09-17.00 în fiecare zi de luni până vineri!

Pentru eventuale întrebări sau modificări la comandă, poţi să ne contactezi prin:

E-mail: comenzi@supertouch.ro
GREEN IDEAS GROUP MTC S.R.L.