Product Details

Skin iPhone X Super TOUCH, Black Leather Texture

49.99 lei

Cod produs: 5STH-7458

Termen de livrare de 48 ore de la confirmarea comenzii.

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

Produse de calitate superioara.

Garantia returnarii banilor in 14 zile.

Distribuie produsul pe

Descriere

SKIN PREMIUM TPU

SUPER TOUCH!

Skin-ul pentru smartphone-ul tău este fabricat dintr-un material extrem de flexibil ce se mulează perfect pe spatele telefonului și este foarte rezistent.

 

EASY INSTALLATION

DUREAZĂ DOAR CÂTEVA MINUTE!

Instalarea foliei durează mai puțin de 5 minute! Primești în cutie cu folia un kit de instalare pentru ca tu să-ți instalezi 100% singur folia. Kit-ul conține un Squeegee perfect pentru întinderea foliei pe spatele smartphone-ului și o microfibră pentru curățarea acestuia înainte și după instalarea foliei.

 

EXTREMELY FLEXIBLE

PROTEJEAZĂ TOT SPATELE UNIFORM!

Datorită proprietăților elastice ale foliei, se mulează perfect pe spatele smartphone-ului tău! Acest lucru este foarte important deoarece folie va proteja uniform tot spatele. Căile de acces vor rămâne perfect funcționale, folia nu va avea o influență negativă asupra funcționalității telefonului tău.

 

CASE-FRIENDLY

FOLOSEȘTE-ȚI HUSA PREFERATĂ ÎN SIGURANȚĂ!

Cele mai bune folii merg mână în mână cu cele mai bune huse! Folia este concepută pentru a fi folosită împreună cu o husă, din acest motiv folia nu acoperă tot spatele, rămâne o mică parte, chiar insesizabilă, pentru ca tu să-ți folosești husa fără ca folia să se dezlipească sau să se deterioreze.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Language »
MENIU / LISTA PRODUSE